VI DRIBLEDE, VI DRØMTE, VI FØLTE, VI VAR DANISH DYNAMITE.

Mød René, der er stifter af One Goal.
”Siden jeg som 4-årig første gang fik lov til at komme med til træning i Odenseklubben Sanderum og med min far til OB-kamp på Odense Stadion har fodbolden fyldt utrolig meget i mit liv. Kærligheden blev ligesom vakt og den er kun vokset siden. Vi taler om en barndom, hvor vi alle drømte om og med 80’er-landsholdets stjerner, så fodbolden endte med at være det mest betydningsfulde i mit ungdomsliv.

I 2011 startede jeg min egen fodboldklub. Det begyndte lidt ved et tilfælde, fordi de etablerede klubber havde lukket for optagelse af nye spillere, og så indkaldte jeg et par af min søns kammerater til en ”legeaftale” på græs.

I dag er vi 400 medlemmer med børn i alderen 4-13 år.

Personligt bruger jeg seks dage om ugen på træningsbanen, og jeg synes stadig, det er den bedste følelse i hele verden, når arbejdsdagen er slut, at opleve, hvordan børnene udvikler sig på banen og mærke, hvordan de har det, når de lykkes.

Min drøm for det danske klubliv er den samme, som jeg levede som knægt: at forene kammeratskab og drømme med fodbold.”

SPARKET FRA EGEN FODBOLDKLUB TIL ONE GOAL

Jeg har erfaret, hvor mange fodbolde klubberne mister henover en sæson, og hvor mange penge, der går tabt på den konto i en i forvejen stram klubøkonomi, der er baseret på frivillige kræfter. Og jeg har fra klubbens perspektiv tænkt, at det må kunne gøres bedre. Derfor startede jeg One Goal i samarbejde med passionerede trænere og tidligere fodboldspillere, som også brænder for fodbold, og som har arbejdet inden for fodbolden igennem en længere årrække på såvel bredde – som eliteplan. I fælleskab med de tilknyttede trænere og fodboldspillere er det One Goals ambition at udvikle og levere de bedste fodbolde, som samtidig holder en pris, der er yderst attraktiv for klubberne.

KONTAKT

For nærmere information, udfyld kontaktformularen – vi svarer så hurtigst som muligt.

For samarbejde kontakt René,
Tlf.: 60 18 68 15 
Email: info@onegoalfootball.dk

Teglgårdsvej 7B,
2920 Charlottenlund

Læs vores GDPR-politik her